Aranyozás, könyvtábla aranyozás, címke aranyozás

 

Aranyozás, fólianyomás, forró prégelés, présfóliázás, prégfóliázás... Számos szóval illethetjük, de mind ugyanazt jelenti: fémklisével hő és nyomás hatására megtapadó fóliával való nyomás.

Ezzel az eljárással rendkívül egyedivé, exkluzívvá varázsolhat bármilyen kiadványt és terméket. A legjobb minőség elérése érdekében legfőbb partnercégünk a Zemker BT fóliáit használjuk.

Gyorsaságunk a megbízhatóság és a minőség mellett az egyik legfőbb erényünk, hiszen helyben saját magunk készítjük a szerszámot, amellyel nyomni fogunk. Ezáltal az átfutási idő is jeletősen lerövidül.

2mm-es aranyozóklisé, aranyozófóliák és a kész borcímke

 

 

Gyors határidővel vállaljuk:

  • pár száz avagy akár több tízezres példányszámú boroscímkék, édességes dobozok, kozmetikai dobozok, dossziék és bármilyen egyedi exkluzív kiadványok aranyozását.
  • puha- és keménytáblás, vászon, műbőr és bőr könyvtáblák, étlapok, igazolványtokok, mappák, stb. aranyozását és vaknyomását.

 

 

Dombornyomás

 

Ez a népszerű eljárás egy negatív (olvashatatlan) vakdombor (azaz "befelé mélyedő") szerszám készítésével kezdődik, amelyről speciális műanyag ellennyomó-formát gyártunk. Ezekkel a negatív-pozitív ("apa-anya") formákkal történik a domborítás.

  • Az egész vékony papíroktól kezdve az igen vastag kreatív kartonokig bármilyen dombornyomást képesek vagyunk elkészíteni.
 

Példa: egy már festékkel megnyomott névjegykártya tulajdonosának nevének, cégnevének, logójának kidomborítása.

  • Már megaranyozott szöveget, vagy képet kérésére szívesen meg is domborítjuk, ezt nevezzük domboraranyozásnak.

 

"A felületnemesítésnek nálunk csak a képzelet szabhat határt."